Kennisfestival in Stadkamer Zwolle voor verenigingen, maatschappelijke organisaties en cultuuraanbieders

Kennisfestival in Stadkamer Zwolle voor verenigingen, maatschappelijke organisaties en cultuuraanbieders

Zwolle – Kennisfestival ‘Inspireren is…’ is dit jaar weer live. Een evenement speciaal voor (sport)verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke en culturele organisaties waar volop inspiratie te halen valt en waarbij de aandacht wordt gelegd op ontwikkelen, vernieuwen, verbinden en ontmoeten.

Laat je inspireren op het thema: duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Het gaat over over groene energie, duurzame relaties bouwen met je leden en een blik op de toekomst voor je vereniging. Ook is er een fondsenplein met diverse nationale en lokale fondsen en andere organisaties waar je financiën kunt aanvragen of financiële middelen kunt werven.

Inspireren is…. begint op 3 november om 19.30 uur. De avond start met een plenaire opening en een presentatie op het hoofdpodium. Dit keer wordt de presentatie gegeven door Hans van Egdom van Back2Basic. Van Egdom spreekt over een verbindende samenleving en de kracht van verenigen en gaat in op betrokkenheid door onderlinge verbondenheid. Wil je na deze presentatie nog meer weten? Ga dan ook naar een inspiratiesessie van Van Egdom.

Er staan meer inspiratiesessies op het programma. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden met zonne-energie? Of wil je juist meer informatie over het opzetten van duurzame maatschappelijke projecten en de kracht van de partner van de toekomst? Dit en meer hoor je tijdens Inspireren is… De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten op Ontmoetingsplein.

Het kennisfestival ‘Inspireren is…’ is op woensdagavond 3 november van 19.30 tot 22.00 uur in de Stadkamer. Ben jij op zoek naar nieuwe netwerken, contacten en bovenal een inspirerende avond? Meld je dan nu gratis aan via www.inspirereniszwolle.nl

Artikel delen: