Onechte koekverkoper

Zwolle – Voetbalclub Be Quick doet aangifte bij de politie van oplichting. Een man heeft zich bij de bejaarden van Zwolle voorgedaan als koekverkoper van Be Quick. De vereniging heeft op dit moment helemaal geen actie lopen.

Volgens een woordvoerder van de vereniging heeft de man de koerkverkoop als smoes gebruikt om in de woningen van de bejaarden te kunnen stelen.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 10
 1. het komt natuurlijk wel erg geloofwaardig over zoiets, iedereen weet hoe diep de rood/zwarte trots van weleer is gevallen en tot de bedelstaf is veroordeeld. de criminelen spelen daar direkt op in


  ⚠️ Meld

 2. Je wordt met de week ongeloofwaardiger Joop.

  Zolang de selectie met aanhang nog richting Barcelona gaan,zal het met de bedelstaf reuze meevallen nietwaar? Denk meer dat er een vleugje jalouzie bij jou meespeeld.Maar geeft niet hoor, zijn therapieen voor om er mee te kunnen leven.


  ⚠️ Meld

 3. ze hebben toch bij de gemeenteraad gebedeld om geld of niet soms ? de selectie is los gekoppeld vd club dat weet iedereen toch? daarom is er juist zo,n tweespalt binnen die club.de selectie wordt behandeld als ware het het koningshuis. maar dit is allemaal al diverse malen op dit forum gepasseerd maar als je er weer opnieuw over in discussie wilt gaan, prima.


  ⚠️ Meld

Reageer