Welke groep 8 leerling vindt het GOLDEN TICKET in de Zwolse Scholengids?

Welke groep 8 leerling vindt het GOLDEN TICKET in de Zwolse Scholengids?

Zwolle – Gelijk na de herfstvakantie worden op de basisscholen aan groep 8 leerlingen de Zwolse Scholengidsen uitgedeeld. Dit is tevens de start van de voorlichting op de Zwolse scholen voor voortgezet onderwijs.

In de Zwolse Scholengids staat informatie over al deze scholen. Fijn dus om erbij te hebben als je voor na de basisschool een nieuwe school gaat kiezen. En dit jaar is het extra spannend om de gids door te bladeren, want wie weet vind je de GOLDEN TICKET!

Wie wint een VIP Klassenfeest in Poppodium Hedon?
Het is dit jaar de 25e keer dat de Zwolse Scholengids verschijnt. Extra reden voor een feestje. En dat feestje is voor de groep 8 waarvan een leerling de GOLDEN TICKET vindt die in één van de 50000 Zwolse Scholengidsen zit verstopt! Achter op deze ticket staat wat je moet doen om de ticket om te zetten in een geheel verzorgd VIP Klassenfeest in Poppodium Hedon.

Meer weten?
De Zwolse Scholengids heeft een website waar alle informatie over het voortgezet onderwijs in Zwolle staat. Samen met een online kalender waarin je alle voorlichtingsmomenten kunt vinden die de komende maanden op scholen voor voortgezet onderwijs worden georganiseerd. Zie www.zwolsescholengids.nl

Artikel delen: