Kidsclub viert Kerst

Zwolle – Zaterdagmiddag hebben de jongeren van de kidsclub FC Zwolle hun kerstvakantie ingeluid met een gezellige kerstactiviteit in het stadion van FC Zwolle. De ruim 30 kids konden allerlei activiteiten doen zoals een kerstbal versieren, een 3d kerstkaart maken, kerst tekeningen kleuren en allerlei andere gezelschapsspelen. Na een sfeervol kerstverhaal kregen de jonge supportertjes van FC Zwolle een warm en koud buffet aangeboden waarbij de vetste creatie waarschijnlijk wel de pannenkoek met knakworsten en slagroom was.

Na afloop van de gezellige activiteit kregen alle kids nog een zuurstok in de vorm van een wandelstok voor in de kerstboom. De volgende activiteit is op zaterdag 24 januari wanneer alle leden van Youth United op de foto kunnen met spelers van FC Zwolle.
 
 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Bij ons vonden ze de kidsclub ook altijd erg tof. Leuke uitstapjes naar wedstrijden. Toen organiseerde (hoe heet ze ook alweer van) Borns dat altijd erg goed.


  ⚠️ Meld

 2. @Dick:
  Dat was Annie Borns.
  Zonder haar was de kidsclub er nooit geweest.
  Nadat ze op niet al te fraaie wijze wegbezuinigd was, lag de kidsclub gauw op z’n gat dankzij Reijer Groenman, maar het is nu mede door de Supportersclub weer helemaal opgepakt.


  ⚠️ Meld

 3. Jaaaa, Annie Borns bedankt Arie! Was inderdaad lekker enthousiast en motiverend. Ook lachen met haar, ze was nog eens met ons (werk) mee naar Parijs. Waar blijft de tijd :'(


  ⚠️ Meld

Reageer