Milligerplas krijgt Raalter horeca

Zwolle – De eigenaren van het voormalige uitgaanscentrum De Leeren Lampe uit Raalte beginnen een horecagelegenheid aan de Milligerplas in Zwolle.

In mei wordt in eerste instantie een tijdelijke voorziening geopend. Voor de periode van twee tot vijf jaar zal de tijdelijke horeca aan de plas gevestigd blijven. Na die tijd moet er een permanent onderkomen zijn gerealiseerd. De oud-uitbaters van De Leeren Lampe zijn gekozen uit elf gegadigden, de Raaltenaren hadden de beste ideeën voor horeca aan de plas.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 7
  1. ik wou net zeggen, dan zitten we met de carnaval gescheten. nou ben ik geen jaren in raalte geweest met carnaval, maar wat ik mij daar nog van weet te herinneren is dat de heren een aardig feestje weten te bouwen. ondanks dat het gerucht de ronde deed dat het bier aangelengd werd met kraanwater. maar daar heb ik nooit meer wat over gehoord.
    goed weet ik het mij het dranken defilee nog te herinneren in hotel-cafe-restaurant “de zwaan” waar het de bedoeling was om met zoveel mogelijk flessen drank en een zo laag mogelijke rekening richting de lampe te togen.


    ⚠️ Meld

  2. Raalte is goed toeven inderdaad Pp. Leeren Lampe ook. Gekozen en beste idee? Volgens mij zijn ze al lang blij dat er iemand zoveel risico neemt. Daar hebben de gemeente (en de inwoners natuurlijk!) lang naar uitgekeken. Het weer heb je namelijk niet in de hand en bij slecht weer geen omzet.

    Klasse Leeren Lampe; alle succes!


    ⚠️ Meld

Reageer