Zwolse Nacht van de Nacht in de Nooterhof

Zwolse Nacht van de Nacht in de Nooterhof

Zwolle – Park de Nooterhof bruist zaterdagavond 30 oktober van de duistere activiteiten voor jong en oud. Dan is het de Nacht van de Nacht. Het park is minimaal maar sfeervol verlicht en er zijn leuke activiteiten en presentaties over de nachtelijke natuur.

Thema: het belang van voldoende duisternis voor mens en natuur. De avond wordt om 19.00 uur op bijzondere wijze geopend. Daarna kun je onder andere naar de theatertocht ‘Verborgen verhalen’ over nachtdieren. Deze tocht wordt verzorgd door DISK, met acteurs, audio en bijzondere effecten. Danslab Zwolle laat hun dansperformance ‘Nachtvolk’ zien. Thales geeft beeldpresentaties voor de jeugd en volwassenen over de sterrenhemel,

Bij goed weer kun je sterren kijken. Durf je ook op nachtsafari of naar de break-in escaperoom? Maak een vleermuiscollage, doe het glow in the dark raadspel en lok nachtvlinders. Ontdek wat je zelf kunt doen tegen lichtvervuiling. Op het nachtterras bij het earthship wordt onder meer warme choco geserveerd.

Ervaar wat het donker met je zintuigen doet. De Zwolse Nacht van de Nacht wordt zaterdag 30 oktober van 19.00 tot 22.00 uur georganiseerd door de Milieuraad Zwolle. De toegang is gratis. Adres: Goertjesweg 3, Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Volgens mij staat op de website van de Milieuraad het programma van een paar jaar geleden.. Klopt dat allemaal wel? Het is bewolkt vermoedelijk, dus geen telescopen helaas..
    gemodereerd

Reacties zijn gesloten.