Herfst- en winterkleding ruilen in Dieze

Herfst- en winterkleding ruilen in Dieze

Zwolle – Ruil-initiatieven en andere activiteiten op het gebied van duurzame mode krijgen steeds meer aandacht. Kledingruilfeestjes038 organiseert een kledingruil in Bewoners Werkplaats Dieze te Zwolle. Op dit moment zijn er al meer dan veertig aanmeldingen.

Die warme wintertrui of dat fijne herfst vest vind je op de Herfst & Winter Kledingruil van Kledingruilfeestjes038. Op zaterdag 30 oktober van 13.00 tot 17.00 ben je welkom in Bewoners Werkplaats Dieze aan de Radewijsstraat 4. De ruilshop van Kledingruilfeestjes038 is die middag open en hangt vol dameskleding van de deelnemende ruilers.

Kom langs met dat wat je wilt ruilen. Kleding, schoenen en accessoires, alles is welkom, zolang het bij het seizoen past. Alles wat je meeneemt moet netjes, schoon en heel zijn. Zoek tussen de mooie inbreng van de andere ruilers en vind wat bij jou past. Het aantal stuks wat je hebt ingeleverd mag je ook weer meenemen. En wie weet zie je iemand naar huis gaan met iets wat jij hebt meegebracht!

Door kleding te ruilen, krijgen meer kledingstukken een nieuwe kans. Elk geruild kledingstuk helpt mee om de wereld een stukje duurzamer te maken. Het betekent weer één kledingstuk minder op de textiel-afvalberg en voor elk geruild kledingstuk kan er een nieuw kledingstuk minder geproduceerd worden. Daarnaast is ruilen leuk, gezellig en een goede manier om je kledingkast op een duurzame manier op te frissen.

Entree: 3 euro contant of via QR.

Foto's 4
Herfst- en winterkleding ruilen in Dieze
Herfst- en winterkleding ruilen in Dieze
Herfst- en winterkleding ruilen in Dieze
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Is winterkleding brengen zonder ruilen ook mogelijk?
    En wat is het adres?
    gemodereerd

Reacties zijn gesloten.