Expertisecentrum voet en beweging sponsort BB-Lopers - Foto: BB-Lopers
Foto: BB-Lopers

Expertisecentrum voet en beweging sponsort BB-Lopers

Zwolle – De BB-Lopers uit Zwolle, in de volksmond ook wel de Blauwe Brigade genoemd, is een groep ambitieuze hardlopers die al op menig podium in de regio acte de présence hebben gegeven. Met mooie loopschema’s, een flink portie gezelligheid en inspirerende trainingen zijn er veel leden die zich keer op keer blijven verbeteren.

Hardlopen ziet er uit als een vrij eenvoudige sport, het ene been voor het andere, maar kan ook een blessuregevoelige sport zijn. Hoe ga je daar mee om? Wat kun je doen aan preventie? En naast het voorkomen van blessures helpt voeding, krachttraining en mentale voorbereiding ook bij het leveren van prestaties.

Met de samenwerking met het Expertisecentrum Voet & Beweging maakt Bb-Lopers hier stappen mee. Bij het Expertisecentrum hebben ze diverse specialisten in huis die hardlopers (en andere sporters) kunnen helpen met bovenstaande vraagstukken.

Bij een samenwerking hoort ook een uiting van het beeldmerk. Expertisecentrum is vanaf heden te zien achter op de wedstrijdshirts van BB-Lopers. Ook is gezocht naar een andere vorm van logoplaatsing. Veel hardlopers zijn ijdel en lopen er graag gesoigneerd bij. De “juiste” sok is erg in opkomt en dat is ook precies waarop het Expertisecentrum instapt. Elk lid van BB-Lopers krijgt een paar hoge hardloopsokken. Zo loopt de blauwe brigade naast snel er ook nog heel strak bij.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Straks weer met mijn vaste loopmaten op pad. Uiteraard houden we wel 1,5 meter afstand en beschikken we over een geldige QR code. Samen lopen we Corona klein.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.