Open dagen Windesheim op 2 en 5 november - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Open dagen Windesheim op 2 en 5 november

Zwolle – Hogeschool Windesheim houdt weer open dagen. Studiekiezers kunnen daarin kennis maken met de opleidingen en zich zo goed voorbereiden op hun studiekeuze. Er is een online open dag op dinsdag 2 november. En op vrijdag 5 november wordt als vanouds weer een open dag gehouden op de campus in Zwolle.

Studiekiezers wordt aangeraden om op 2 november eerst een online presentatie te volgen. Op 5 november is er namelijk beperkt plek. Op 2 november zijn er in de middag sessies over speciale onderwerpen: voorlichting over interessegebieden, studeren met een functiebeperking, overstap van havo/vwo/mbo naar hbo en een sessie over financiën. In de avond vinden om 19.00 en 20.00 uur sessies met opleidingspresentaties plaats.

De open dag van 5 november staat in het teken van ontmoeting en beleving. Je kunt in gesprek met studenten en docenten, praktijklokalen bekijken of proeflessen volgen.

Om iedereen een kans te geven de hogeschool te bezoeken, werkt Windesheim met tijdsvakken: van 9.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 16.30 uur en van 18.00 tot 21.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie hierover en het gehele programma op: windesheim.nl/opendag.

Artikel delen: