CityCircuz 7 Old & Nieuw Skool

Zwolle – Popfront trapt het nieuwe jaar af met CityCircuz. De zevende editie heeft als thema ‘Oud & nieuw skool’, en vindt plaats op vrijdag 9 januari 2009. De deuren gaan om 19.30 uur open en de entree is zoals altijd gratis. 

 
CityCircuz 7 brengt verschillende generaties voor het voetlicht. Uit Lelystad komen de ongetemde beesten van Tegendraads. Hoewel ze al een tijdje meedraaien in de scene, zijn ze zeer fris, wild en gedreven. De rapformatie Fata Morgana uit Deventer mixt funk, soul, rap en pure intenties.
Het Zwolse E=B2 beleeft deze avond het debuutoptreden in Popfront. Boluz spuugt vuur op de innovatieve beatznbreax van Brainstorm, die zich als een losgeslagen olifant door een brandende hoepel wurmt.

Tot slot zien we DJ SmoothCee (lid van de Waxflowers) uit Zutphen aan het werk. Als DJ/muzikant heeft hij talloze shows in Europa op zijn naam staan. Als producer heeft hij gewerkt met vele (inter)nationale artiesten. Hij heeft samengewerkt met artiesten als The Proov, WaterPower (VS) en Jules Deelder. Kortom: kom langs op vrijdag 9 januari en begin het nieuwe jaar goed met de beatz van CityCircuz 7. 

Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle. www.popfront.nl 

Meer informatie:

www.tegendraads-hiphop.nl

www.myspace.com/fataonline

www.myspace.com/djsmoothcee

 Popfront zoekt vrijwilligers 

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom bij Popfront! Heb je

altijd al eens aan de geluidsknoppen willen draaien tijdens een concert?

Lijkt het je leuk om achter de bar te staan of activiteiten te organiseren? Dat kan allemaal!  

Stap eens binnen of bel tijdens openingstijden naar Popfront (038-4526314) voor meer informatie. Een mailtje sturen kan ook: info@popfront.nl 

Popfront is een trefpunt voor muziekliefhebbers. Bands kunnen hier oefenen en er zijn vrijwel ieder weekend optredens. Daarnaast is het een leuke plek om nieuwe mensen leren kennen en te ontmoeten in het muzikantencafé. Popfront wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. 

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer