Kingdance komt keihard terug als festival op Wijthmenerplas - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kingdance komt keihard terug als festival op Wijthmenerplas

Zwolle – Kingdance, wat behoort tot een van de grootste dancefestivals op Koningsdag van Nederland, verhuist in 2022 naar de Wijthmenerplas in Zwolle.

Door de verplaatsing naar deze prachtige evenementenlocatie krijgt Kingdance een flinke upgrade en mag het zichzelf nu officieel een festival noemen. Hoe tof is dat; Kingdance wordt Kingdance Festival!

Wat kun je verwachten? Grote outdoor area’s met alléén de beste artiesten van dit moment, super vette podiums, spectaculaire shows, entertainment en natuurlijk 30.000 dedicated bezoekers die keihard uit hun dak gaan. Dat zijn in 2022 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Festival!

Programma
Het complete programma voor 2022 publiceren we binnenkort maar één ding is zeker; Kingdance Festival krijgt ook in 2022 weer een geweldig programma waar jij als liefhebber keihard op los kunt gaan. Houd onze socials en website de komende tijd goed in de gaten voor de laatste updates.

Ticketverkoop
Heb jij een ticket voor Kingdance 2020? Deze blijft gewoon geldig voor Kingdance Festival 2022. Door deze verplaatsing is Kingdance Festival al voor 60% uitverkocht, wees er dus snel bij! Tickets zijn alléén verkrijgbaar via de officiële website van Kingdance

Algemene Info
Event: Kingdance Festival
Date: woensdag 27 april 2022 (koningsdag)
Locatie: Wijthmenerplas, Zwolle
Tijden: 14:00 – 23:00 uur
Leeftijd: Alle Leeftijden
Genre: Urban/Eclectic/House/Hardstyle
Website: www.kingdance.nl

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Takke herrie. Hopen op een een piek in Corona door Refo wappies. Dan gaat het weer niet door. Keiharde onweer en storm is natuurlijk ook goed.


  ⚠️ Meld

 2. Was voorheen de natuur en omgeving geen bezwaargrond om wijthmenerplas als evenementen terrein te gebruiken? Zelfde met de geluids beperkingen? Vreemd dat wat recentelijk nog niet kon nu in eens wel mag.


  ⚠️ Meld

 3. Ik schreef net dit onder de verplaatsing van het andere feest. (Ik ben er echt blij mee en hoop dat ze de overlast wat spreiden. Ik ben benieuwd hoe anderen hierover denken):

  Eindelijk rust. Eerlijk zullen we alles delen 🙂
  Laten we het om en om doen: ook de koningsdagfeesten. Ene jaar op de oude locatie, andere jaar op de nieuwe.
  Kunnen mensen die van rust houden ook om het jaar hun vrijheid vieren ipv elk jaar 3 dagen binnen 2 weken in de muziek waar ze niet van houden te zitten.


  ⚠️ Meld

 4. Wat een egoïsme. De miljoenen oorspronkelijke bewoners moeten wijken voor enkele drugsgebruikende overlast bezorgen mensen die maling hebben aan flora en fauna. Stem op Groen Links om dit een halt toe te roepen.


  ⚠️ Meld

 5. Kunnen ze dit niet in Berkum organiseren hebben ze eindelijk wat te doen aldaar.Want verder is er geen ruk te doen in dat shitdorp


  ⚠️ Meld

 6. Dat vele klagen door de Zwollenaeren heeft duidelijk zijn postieve effect gehad. Steeds meer festivals mijden Zwolle vanwege de strenge eisen en vele klachten. Ik heb er uiteraard ook zelf aan bijgedragen. Weg met die tering herrie en coke snuivende en pillende slikken jongelui. Mijn complimenten aan de gemeente en de klagers.

  https://www.destentor.nl/zwolle/steeds-verdwijnen-festivals-uit-zwolle-vinden-van-geschikte-locatie-al-jarenlang-een-worsteling~a0b7ecc0/


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.