Schulkes Meest Roze Vrouw

Zwolle – Vrijwilligerster Inge Schulkes uit Zwolle is door de luisteraars van het Radio Oost-programma de Roze Golf verkozen tot Meest Roze Vrouw van Overijssel 2008.

Zij was met vier anderen genomineerd voor de titel. De prijs wordt dit jaar voor de vijfde keer werd toegekend aan iemand die zich op bijzondere wijze inzet voor de homo-gemeenschap. Schulkes is actief bij Viva la Diva in Zwolle, de werkgroep voor vrouwen van het COC Zwolle. De uitslag werd dinsdagavond bekend gemaakt tijdens de opname van een speciale aflevering van de Roze Golf, opgenomen in het Vestzaktheater in Enschede. De opname is zondag 28 december te horen bij Radio Oost om 18:30 uur.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 14
 1. dat er overheids gelden worden uitgetrokken voor dit soort onzin. je kan jezelf afvragen welk doel dit dient.
  er werkt hier op de kinderboerderij een vrijwilliger van 68 jaar die al meer dan 40 jaar voor nop met de dieren hier aan het werk is. rookt niet drinkt niet en je maakt hem enkel blij met wat oude groentes en droge broodkorsten voor zijn veestapel. geen poespas, gewoon normaal doen en gewaardeerd door iedereen van jong tot oud.


  ⚠️ Meld

 2. Och Pptje toch, niet iedereen kan vrijwilliger van het jaar worden he. Heb je echt te doen met jou nominatie, ga hem dan lekker zelf helpen..


  ⚠️ Meld

 3. Ja dat geleuter over die zielige dieren daar schieten wed ook Niks mee op… Het wordt is Tijd dat Mensen hun Medemensen zien Staan! Honden zijn hier b..v. Heiliger dan Medemensen Vaak!
  Zo lang hier nog Daklozen zijn , en Voedselbanken, moeten de broodjes voor de dieren Even wachten…
  En Afval genoeg trouwens DENK ES WAT VERDERR!!
  Ik Stop ermee, want tegen Dombo’s valt meestal Niet te praten zoals Pp’tje !
  >:(


  ⚠️ Meld

 4. Jongens jongens, hoewel ik het in eerste instantie niet met Pp eens ben in dit geval, vind ik de kritiek op hem ook wel wat overtrokken….vind dat hij zijn mening redelijk naar buiten bracht, zonder persoonlijke aanvallen. Dat gebeurt andersom nu wel…. :'(


  ⚠️ Meld

 5. PP ben het helemaal met je eens in dit geval, als je maar links bent, liefst homo of feminist dan heb je je prijzenkast snel gevuld. degene die zonder blabla zn ding doet telt niet mee


  ⚠️ Meld

 6. deze man wil niet in een zonnetje worden gezet en zeker niet in een roze zonnetje. een noeste arbeider die zonder morren gewoon voor nop de hele kinderboerderij op de rit houdt!
  het straalt er op deze foto vanaf of ze wil zeggen waar bleef die prijs, ik had m al veel eerder verwacht/ verdiend.


  ⚠️ Meld

 7. Hahahahaha, die Joop en/of Pp laten me bulderen van het lachen, wat een zielige, kleinschalig denkende, mierenn##kers. Jullie/jij moeten haast wel vaak hoofdpijn hebben of andere lichamelijke klachten omdat jullie zo vaak, zo niet altijd, wel iets negatiefs te melden hebben. Ongelooflijk!! :'( ;D
  En hoe dik die plaat voor jullie kop is blijkt wel uit het feit dat jullie/jij ook nooit eens van mening verander(t)en of iets positiefs te melden hebben. Nog maar een keer dan voor de kerstgedachte:

  Ben je nooit van mening veranderd dan heb je nooit iets geleerd!

  Fijne dagen voor alle anderen! ;D


  ⚠️ Meld

Reageer