Het weer: Een onstuimige start van de zondag

Zwolle – Zondagochtend waait het nog flink uit het noordwesten met kans op zware windstoten. In de loop van de dag gaat de wind liggen. De zon is afgewisseld met stapelwolken regelmatig te zien. Het wordt maximaal 12 graden.

weerfoto-29-oktober-2017-palestrinalaan.jpg
Palestrinalaan

De nacht van zondag op maandag verloopt flink fris met een maximumtemperatuur van zo’n 3 a 5 graden. Daarna warmt het overdag op tot 11 graden bij een matige noordwestenwind. Zon en stapelwolken wisselen elkaar af, maar het lijkt wel droog te blijven.

Het weer: Afwisselend zon en wolken

Zwolle – Dinsdagochtend is het meest bewolkt, met af en toe wat zon. Ondanks de bewolking blijft het wel droog. In de middag is er meer zonneschijn. Bij een zwakke wind wordt het maximaal 23 graden.

weerfoto-22-augustus-2017-haringvliet.jpg
Haringvliet

Woensdag wordt weer een dag met een zomerse temperatuur. Ook is de zon flink aanwezig. Bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 27 graden.

Het weer: Flink wat zon en droog

Zwolle – Woensdag wordt weer een dag met flink wat zon. Het blijft droog en bij een matige noordwestenwind wordt het een aangename 22 graden. In de late avond komt nieuwe regen vanuit het westen onze kant op.

weerfoto-26-juli-2017-rodetorenplein.jpg
Rodetorenplein

Donderdag regent het nog in de (vroege) ochtend. Daarna wisselen wolken en zon elkaar af. Er blijft kans op een bui. Bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 22 graden.

Het weer: Onstuimig met regelmatig buien

Zwolle – Donderdag wordt weer een stuimige dag met een harde wind en regelmatig buien. ’s Middags zal het weer wat rustiger worden en zal de zon weer meer gaan schijnen. De maximumtemperatuur komt uit op 17 graden.

weerfoto-7-juni-2017-assendorperdijk.jpg
Assendorperdijk

Donderdag keert het lenteweer weer terug. De zon schijnt weer veelvuldig en de temperatuur komt weer uit net boven de 20 graden. De wind is matig en waait uit het zuidwesten.

Het weer: Drukkend warm

Zwolle – Zondag start mogelijk met wat langstrekkende bewolking met (nog) kans op een onweersbui. Doordat het een vochtige dag wordt zal het drukkender zijn dan zaterdag ondanks dat de temperatuur minder hoog uitkomt. Bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 29 graden. Mogelijk onstaat in de loop van de middag/begin van de avond een onweersbui.

weerfoto-28-mei-2017-palestrinalaan.jpg
Palestrinalaan

Maandag wordt de derde warme dag op rij met een maximaum temperatuur van net boven de 30 graden. Het is volop zonnig tot in de middag. ’s Avonds of in de vroege nacht onstaat er kans op een onweersbui.

Louise Rouwhorst nieuwe bestuurder Trias

Zwolle – Trias, organisatie voor jeugd- en opvoedhulp heeft Louise Rouwhorst benoemd tot nieuwe bestuurder. Op 1 mei neemt zij het stokje over van Fokko Witteveen. Louise Rouwhorst is op dit moment nog directeur bij Zozijn, een organisatie die kinderen en volwassenen ondersteunt met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Eerder was zij onder meer directeur jeugdzorg bij Commujon LSG.

Louise hecht aan ‘korte lijnen’ en verbinding. Ook is zij geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en gericht op samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie. Fokko Witteveen neemt met een mini-symposium in Zwolle op 20 april afscheid van Trias. Fokko was ruim 40 jaar werkzaam in de jeugdzorg. Hij kreeg de zorg voor kinderen met de paplepel ingegoten; Fokko groeide op in Jeugddorp De Glind waar zijn vader werkte als jeugdbeschermer voor de Rudolphstichting. De familie woonde ook op het terrein. Na vele functies in de jeugdzorg startte hij in 2002 als directeur van MOC De Reggeberg en de Stichting Zwolse Jeugdhuizen. Met de internaattak van De Ambelt zijn deze organisaties de voorloper van het huidige Trias dat in 2014 ontstond.

Het weer: Zonnig lenteweer

Zwolle – Vrijdag wordt een dag volop zon. Slechts een paar stapelwolken komen langs. Bij een matige noordoostenwind wordt het maximaal 14 graden.

weerfoto-25-maart-2017-stadsgracht.jpg
Stadsgracht

Ook zaterdag wordt het flink zonnig. Bij een matige noordoostenwind wordt het maximaal 14 graden.

Weblog Zwolle heeft ruimte voor vrijwilligers

Zwolle – Dagelijks wordt Weblog Zwolle onderhouden en bijgehouden door een enthousiast team van vrijwilligers. In dit team hebben we ruimte voor nieuwe vrijwilligers die ons team willen ondersteunen.

Lijkt het jou leuk om dit enthousiaste team te versterken, en als eerste het laatste nieuws te publiceren voor een steeds groter wordende groep lezers van Weblog Zwolle? Klik dan in het menu naar de link vacatures, of mail ons voor informatie. Je kunt ons ook mailen met een open sollicitatie als jouw ideale functie niet tussen de vacatures staat.