Medewerkers

De redactie van Weblog Zwolle tracht u sinds 2003 dagelijks te voorzien van het laatste belangrijke nieuws over de gemeente Zwolle. Dit doen een aantal vrijwilligers met veel passie.

Weblog Zwolle wordt beheerd door Stichting Zwolle Online, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder KvK-nr: 68194218.
Correspondentieadres: Postbus 1095, 8001 BB, Zwolle.

logo_wz_2009.jpg


hans_v_eijsden_8317_200px.jpg

Naam: Hans van Eijsden

Functie: Systeembeheer/Fotograaf
Bijzonderheden: Ontwerper van de website. Daarnaast: beroepsfotograaf, waarbij zijn specialisme vooral bij het modellenwerk ligt. Verzorgt het technisch onderhoud zodat Weblog Zwolle snel toegankelijk blijft.
Website: Hans van Eijsden PhotographyNaam: Arjen van der Zee

Functie: Hoofdredacteur/Fotograaf
Website: www.arjenvanderzee.com


harry_t_klooster_8313_200px.jpg

 Naam: Harry ten Klooster

Titel: Erelid


Naam: Wouter Steenbergen

Functie: Fotograaf
ls al eens als vrijwiliger werkzaam geweest in de beginjaren van Weblog Zwolle.
In het najaar van 2012 weer terug, maar nu met zijn diploma ‘Fotografie’ op zak! Wouter richt zich met name op optredens, concerten, cultuur en sport.


henniemei_2015.jpg

Naam: Hennie Vrielink

Functie: Reporter

Hennie is jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven als adviseur en manager human resources. Nu hij gestopt is met werken kan hij zijn oude hobby weer oppakken: het schrijven van stukjes. Als stukjesschrijver is hij niet alleen actief bij Weblog Zwolle, maar ook voor de Wijkkrant Zwolle-Zuid en het kwartaalblad van de Historische Vereniging Raalte.


Naam: Loes la Faille

Functie : Redactie


Naam: Gerrit-Jan Mondria

Functie: Redacteur/Fotograaf
Is eerder werkzaam geweest bij Weblog Zwolle, na drie jaar ervaring opgedaan te hebben bij een regionale nieuwswebsite is hij weer terug. Hij heeft een cursus fotografie gedaan en ervaring opgedaan bij een wijkkrant.


Naam: Nienke Mondria

Functie: Redacteur
Is na drie jaar weer terug op het thuishonk van Weblog Zwolle. Zij schrijft graag artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast vindt zij het een sport om zo snel mogelijk nieuws te brengen.


Naam: Yvonne Hoogman

Functie: Redacteur
Is gek op het speuren naar, en maken van het nieuws. Schrijft artikelen, en gaat er op uit om nieuwsitems te maken.


Naam: Frits Westra
Functie: Redacteur
Heeft een brede belangstelling. Zijn speciale interesse gaat uit naar alles wat zich aan de hemel en in de lucht afspeelt. Met weer– en sterrenkunde houdt hij zich al bezig sinds zijn jeugd. Is weeramateur en verzorgt dagelijks het weerbericht op Weblog Zwolle.


Naam: Henrico van der Dussen

Functie: Fotograaf
Henrico begon al op vroege leeftijd met fotograferen. Deze passie is in de loop van de jaren alleen maar groter geworden. Henrico is begin 2020 met veel enthousiasme gestart met fotograferen voor Weblog Zwolle. Vooral (sport)evenementen staan vaak op zijn agenda.
Website: https://www.henricofotografie.nl/