Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special.
Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen.

Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft 2 kaarten voor Bertolf op 27 november in Hedon.

detail1_6787.jpg
Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ? 
"Weblog Zwolle bedankt Hedon voor het beschikbaar stellen van te winnen prijs"

detail2_6786.jpg

totaal_6785_470.jpg

Artikel delen:
Reacties 39
 1. Ik denk dat het een witgeverfde, houten letter is op een donkere achtergrond…

  Dat is goed toch? 😛

  —————————————————————-

  Het idee is goed…..maar eeh waar??


  Maak melding

 2. Het idee is goed…..maar eeh waar??

  Als ik dat zou weten, had ik het erbij gezet… 🙂

  —————————————————

  Het was te proberen….


  Maak melding

 3. @ Ren, het was bedoeld als aanvullende geste, weet niet of de oplossing goed is. Maar wel de goede oplossing en niet het juiste adres win je sowieso niet. Maar blijkbaar stel je het niet op prijs, ook goed!


  Maak melding

 4. is inderdaad een soort hout; dus geen monument, iets (echt) duurzaams of iets uit vervlogen tijden. Ik kan me niet voorstellen dat men dan houten platen heeft gebruikt namelijk. Misschien is het kleiner dan je verwacht, misschien 2 cm dikte qua letter…maar ja, waar?  Maak melding

 5. Wow Dame! Met iemand naar de landelijke steer Bertolf :D:D:D

  In ‘Edon nog wel….Vergeet niet een kus op de knar van de verbeelde Brood te planten….Dat schijnt geluk te brengen. Maar goed, dat heb je al door er te mogen zijn 😉


  Maak melding

 6. Wauw, we reden er toevallig langs na een heerrlijke wandeling op landgoed De Horte. Ik zocht onderweg naar een T en zag het bord van het seniorencomplex.
  Ontzettend leuk om eens te winnen. Ik ken Bertolf niet, maar daar gaat verandering in komen!


  Maak melding

 7. @ Derk 20:19, dan kom je dus net niet in Wapenveld. Omdat mijn vader daarvandaan kwam hebben wij vroeger in het vele bos (ook ’t Zwolse Bos) rond Wapenveld gewandeld. Dondersmooi en je kunt er uren wandelen zonder iemand tegen te komen….ok wel dieren en ok ja…die Wezepers zijn soms met de wilde zwienen te vergelijken. Wat heeft Wezep-A1 eigenlijk gister gemaakt bij ons?

  Herman Z. draait overigens nog steeds bij Loko en Martin v.P is naar ‘Attem geemigreerd, vond dat ie te weinig grond om huis had als conciërge.


  Maak melding

 8. Had er nog nooit van gehoord.

  Het heeft weleens op WLZ gestaan met de aanleg door SWZ van voorbeeldtuinen (weinig onderhoud). Deze keer had ik een voorsprong op jullie omdat de Aalanden ‘mijn’ gebied is. Ik was niettemin niet echt zeker van mijn zaak, want de foto is behoorlijk uitvergroot. Was een beredeneerd gokje dat goed uitpakte. En dan straks naar Bertolf! Yippie.


  Maak melding

 9. @Dame; Gefeliciteerd! Het had dus zo moeten zijn… het lot had je met de wandeling die kant op gestuurd… (als je daar in geloofd, tenminste…)


  Maak melding

 10. @ Eva 😮

  Bericht door Eva, op 7 november 2010 om 22:22
  @Dick 20:12; Herman Brood is toch niet meer bij Hedon?
  Erg zonde, trouwens…

  Toen wij laatst bij Zaterdagnachtkoorts van de beste dj van Zwolle (Hans Stroeve) waren, stond het beeld er nog….waar is het heen dan?


  Maak melding

 11. Allemachtig….sinds 30/7 (toen waren we op vakantie maar toch!), zal ik em d’r af en toe nog wel gedroomd hebben. Neem aan dat ie terug komt voor de nieuwe Poptempel :D:D:D

  Bedankt terug Dame, voor je info. Had de kids al geadviseerd van de week met de Duitse kinderen daar ff langs te fietsen…..maar dat wilden ze toch al niet.


  Maak melding

 12. Toch wel verstandig, Dick, van Hedon. Dit lees ik net in de Gelderlander: >:(>:(>:(

  Weer een beeld in regio Nijmegen van zijn sokkel
  zondag 07 november 2010 | 10:41 | Laatst bijgewerkt op: zondag 07 november 2010 | 10:59

  Tekstgrootte

  De vernielde sokkel waarop tot vrijdagnacht nog het beeld ‘Boksspringende kinderen’ rustte. Foto: De Gelderlander

  Bokspringende Kinderen van Nic Jonk. Foto: gemeente Nijmegen

  1/2

  NIJMEGEN – De regio Nijmegen wordt geteisterd door beeldendieven. In de nacht van vrijdag op zaterdag verdween weer eens een bronzen beeld, dit keer uit een plantsoen in de Archimedesstraat (wijk Grootstal).

  Het is het vijfde kunstwerk in de openbare ruimte dat in korte tijd op straat van zijn sokkel is gezaagd en meegenomen. Waarschijnlijk is dat kunstdieven ermee aan de haal zijn om het brons te laten omsmelten. Dit kunnen ze verkopen, overigens voor niet meer dan enkele honderden euro’s.  Maak melding

Reageer