Studenten bank- en verzekeringswezen scoren goed

Zwolle – De opleiding bank- en verzekeringswezen van Deltion kent een slagingspercentage van zevenentachtig procent en scoort daarmee landelijk zeer goed. Sinds de economische crisis is het toezicht op de financiële sector enorm toegenomen en daarmee de gestelde eisen aan het onderwijs. Deltion is al vele jaren één van de grootste gekwalificeerde opleiders op bank- en verzekeringsgebied in de regio.

img_1515.jpg
‘Mans van Klaveren van Deltion en Janine van Nimwegen van het EBFS zijn blij met de samenwerking en het hoge slagingspercentage’’.

Hariett Dekkers, opleidingsmanager Deltion: ‘’Wij bieden onze studenten een duidelijk gestructureerd opleidingsprogramma, een intensieve begeleiding en de mogelijkheid om in het buitenland stage te lopen. Als onderdeel van hun opleiding moeten studenten een aantal modules halen die in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht zijn. Sinds kort hoeven de studenten voor dit Wft-examen niet meer naar het exameninstituut EBFS in Amersfoort, maar kunnen ze die afleggen in de eigen, vertrouwde lesomgeving bij Deltion. De opzet en kwaliteit van onze opleiding blijkt succesvol. We kennen een zeer hoog slagingspercentage en het arbeidsperspectief van onze afstudeerders is goed.’’ In de regio is Deltion een unieke aanbieder van de opleiding Bank- en Verzekeringswezen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.