Algemene Log 4

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 100 reacties van een vervolg (Algemene log: deel 7) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 122
 1. druk net op de weg. Ritje Zwolle-Zuid -> Stadshagen kostte me 45 minuten.

  Pak de volgende keer de fiets gaat sneller dan al het omrijden in stadshagen 🙂 🙂

  En als je bang bent voor een beetje (ahum) regen, dan neem je een fiets zoals die WVFN uit stadshagen heeft. Lijkt me met dit weer wel ideaal. 🙂 🙂


  ⚠️ Meld

 2. (voetbal)vandalen:

  Goh wat was deze man een geweldige PREMIER geweest! Of Stekelenburg…..

  van internet:
  Cohen twijfelt over nieuwe Ajax-huldiging
  Gepubliceerd op dinsdag 08 mei 2007

  AMSTERDAM (ANP) – Burgemeester Job Cohen van Amsterdam heeft ernstige twijfels of de gemeente Ajax de volgende keer nog wel moet huldigen na een overwinning. ,,De vraag is of we dit nog wel willen”, liet hij dinsdag via zijn woordvoerster weten. ,,Dat ziet er somber uit.”

  Na het eerbetoon van Ajax op het Museumplein maandagavond braken relletjes uit waarbij groepen jongeren de politie uitdaagden en vernielingen aanrichtten. ,,Klaarblijkelijk is in deze tijd een huldiging zonder vernielingen niet meer mogelijk. Cohen heeft er flink de pest over in.” Eerdere huldigingen in Amsterdam mondden ook geregeld uit in rellen.


  ⚠️ Meld

 3. Onze fietsen zijn inderdaad perfect met dit weer… moet je hem wel hebben op het moment… die van mij is in reparatie en dat kan nog wel een tijd duren. Mijn nieuwe kleur wordt roze, dus banaan is niet van toepassing…Was het ook al niet, want hij was blauw.
  Wat een drukte inderdaad gisteren van de stad naar Stadshagen. Iedereen met de auto met dit weer of zo? Allemaal bang om te vallen zekers… 😉
  Ik was erg blij dat ik de andere kant op moest met de auto en niet in die lange stroom hoefde te rijden.


  ⚠️ Meld

 4. Onze fietsen zijn inderdaad perfect met dit weer….. moet je hem wel hebben op het moment… die van mij is in reparatie en dat kan nog wel een tijd duren.

  Hebben jullie er twee? Leuk, maar zijn die fietsen dan zo reperatiegevoelig dat ze zo lang weg zijn, tis natuurlijk allemaal plastic


  ⚠️ Meld

 5. @Henk:
  Het is meer dat er maar ?©?©n persoon in de zaak staat die die fietsen bouwt en ook repareert, dus met alle bestellingen heeft die man het erg druk. Nou was dat geen probleem met het weer de afgelopen tijd, maar ja… 😉


  ⚠️ Meld

 6. Pa Heertje morgen om 20.00 uur, een lezing, bij Waanders
  thema: Wat is werkelijk van waarde in de economie?
  (ik zet in op TIJD)
  Hij is de grootste Ned.econoom ooit; gratis toegang


  ⚠️ Meld

 7. Toen ik op de verzendknop had geklikt had ik al spijt. Jammer dat er geen “wijzigen’ knop is zoals bij andere forums.

  De website van de vvd valt eigenlijk nog wel mee. Die van de Swollwacht is veel erger 🙂  ⚠️ Meld

 8. n de Stentor las ik vanmiddag ook een aardig artikeltje,… Geschreven door Serge Westerdiep,

  Ik heb even op epaper van de stentor gezocht, maar kon zo snel niets vinden. Wat heeft ie geschreven?


  ⚠️ Meld

 9. n de Stentor las ik vanmiddag ook een aardig artikeltje,… Geschreven door Serge Westerdiep,

  Ik heb even op epaper van de stentor gezocht, maar kon zo snel niets vinden. Wat heeft ie geschreven?

  Hmm epaper had zoals gewoonlijk weer eens storingen. Serge heeft toch vier artikelen vandaag geschreven, welke bedoel je

  Zwolle Blunder leidt tot claim stadionbouwer
  2) Pagina B01 – Zwolle Toren Kamperpoort niet rond veertig meter hoog
  3) Pagina B02 – Zwolle Voor je kijken, adviseert Van
  4) Pagina B02 – Zwolle COLOFON
  5) Pagina B07 – Zwolle Holtenbroek in kaart


  ⚠️ Meld

 10. Zowel in FF als in IE ziet weblog er een beetje vreemd uit. De balken reacties, gemeente nieuwsfeeds lopen bij mij helemaal door.

  Ook de linkjes van WVFN in asfalteringswerkzaamheden zijn nauwelijks te lezen


  ⚠️ Meld

 11. In het bericht:
  Asfalteringswerkzaamheden Ter Pelkwijkpark staat een reactie van mij met wat html ook niet helemaal lekker meer. Ik heb die gepost toen de frontpage al zo vreemd was. Na plaatsen was m’n reactie goed. Niet veel later was hij niet goed meer; de strepen van wat links liepen door e.d. Nu ziet het er helemaal uit; ik zie dat bijvoorbeeld wat tags veranderd zijn van puntige haken naar rechte haken. Kan dat ook gefixed worden?


  ⚠️ Meld

 12. Och, Henk had het ook al gemeld, niet gezien.
  Maar het probleem bestaat dus nog steeds in het topic over “Asfalteringswerkzaamheden Ter Pelkwijkpark”


  ⚠️ Meld

 13. @admin’s:
  Ik was nog vergeten om jullie te complementeren met de zomertijd (voor zon op cq onder) in jullie weerbericht!

  Nu komt het (neem ik aan) beter overeen met de werkelijkheid.
  Hebben jullie dit nu zelf verbeterd of jullie externe leverancier?


  ⚠️ Meld

 14. Ik ben daar effe wezen kijken, maar het leek niks. Brandweer kwam zonder signalen, en reed er straal voorbij. Politie kwam wel even achter het huis keken, maar ik zag geen rook of vuur.


  ⚠️ Meld

 15. Iemand die weet wat er vandaag aan de hand was bij de Twistvlietbrug? D’r stonden er gruwelijk veel auto’s geparkeerd. Bij de studentenboot, in het weiland er schuin tegenover, tegenover het weiland aan de andere kant van de brug ten opzichte van de studentenboot en de hele weg richting Frankhuis  ⚠️ Meld

 16. Vanmiddad om een uur of 13.00h is er een aanrijding geweest tussen 2 auto’s op de IJsselallee bij het kruispunt met de Veerallee. Wat er exact aan de hand was, weet ik niet. Maar op de voorsorteervakken van de verkeerslichten komende vanaf de richting ‘verkeersplein afslag zuid’ stonden dus 2 auto’s die elkaar een beetje te hard geraakt hadden. Meest opmerkelijke was nog wel dat een groene Corsa (1 van de 2 stakkers) achterstevoren in het baanvak van de verkeerslichten.

  Verder kwam ik in de loop van de middag over de Klooienberglaan vanuit richting centrum. Bij de kruising met naar links de Twistvlietbrug stond een politiewagen vrij onhandig naast een geparkeerde auto te wachten met agent achter het stuur; neus van de wagen richting de Palestrinaflats. Ik kreeg een beetje de indruk dat hij stond te wachten om eventueel wat te kunnen blokkeren (want anders zet je je auto niet stil n?¡?¡st een geparkeerde auto maar gewoon aan de kant van de weg voor of achter zo’n geparkeerde auto, daar was plaats zat)


  ⚠️ Meld

 17. Gelukkig is er een algemene log op dit forum!

  Heb ik plechtig beloofd om niet nog eens te reageren op die Meander marathon en wat daar opvolgde. En dan lokt die stulen me uit en reageert hij nu ineens wel een keer rechtstreeks op iemands vraag / reactie.
  Maar ja beloofd is beloofd. Toch moest ik het even kwijt.

  En dat hij boos is op zichzelf ivm de schoolkeuze wil nog niet zeggen dat een hem voorgehouden spiegel niets toevoegt.
  ;D :'(


  ⚠️ Meld

 18. Beste mensen ik heb het idee dat de heer Stulen gewoon behoefte heeft aan een leven met de nodige glamour en dat hij zich daarom maar met deze fantastische school is gaan bemoeien.
  Het is zeer overduidelijk dat onze Erik een groot voorstander is van met je neus in de boeken en daar na alleen maar werk werk werk in de hoop dat onze maatschappij misschien een iets meer gaat bloeien. Bij deze meneer stulen:
  Uw plannetje is geslaagd en zal zich vast en zeker nog meer uit gaan breiden, meer uren voor het meander! ol?© ol?©.
  Gaat uw nu maar gezellig door de rest van nederland heen banjeren en andere scholen met de grond gelijk maken.
  Maar laat het meander verder met rust.
  (bij deze alvast mijn excuses voor enige gebreken die in mijn verhaaltje zijn opgetreden, zie je dat komt omdat ik op het meander zit. Zoveel intelligentie heb ik nou eenmaal niet in pacht ;))
  met vriendelijke groet een tevreden meander leerling.

  (srry maar ik heb nou eenmaal het lef niet om dit in die lesmarathon topic te posten)


  ⚠️ Meld

 19. Hey admin …

  Is het niet mogelijk om die Erik Stulen te verzoeken op te houden met zijn betogen.
  Het lijkt me duidelijk dat de beste man dit weblog als persoonlijk voertuig gebruikt om zijn eigen doelstellingen uit te drdagen, en geen enkele meerwaarde levert aan de inhoud van een site die er voor staat om Zwols Nieuws te brengen.
  Ik ben van mening dat dit geen forum is waar allerlei persoonlijke vetes mogen worden uitgevochten.
  Je mag reageren op nieuwsitems die hier geplaatst worden, en ik ben het wel een beetje zat dat die kruistocht hier gevoerd wordt.
  Ik denk dat Erik Stulen vergeten is dat er in de maatschappij allerlei andere kanalen zijn die tot een beter resultaat leiden dan lopen klagen op een of ander vaag weblogje.

  Trekt trouwens ook de geloofwaardigheid onderuit, want als je die man nog lang zijn gang laat gaan, ben ik bang voor een escalatie in heftigheid van de reacties.

  Stuur hem een mail met het verzoek hiermee op te houden.
  En nou eens niet omdat zijn mening ter discussie staat, maar alleen omdat dit weblog simpelweg NIET de plaats is voor dergelijke handelingen. En al helemaal niet op de irritante ondertoon die gevoerd wordt.

  Ik denk dat ik voor meerdere mensen spreek als ik zeg dat je deze man moet kunnen schorsen van deze site.
  ===============
  Beste Degi,
  Zolang er nog behoefte is om te reageren, er sprake is van een bepaalde dialoog (hoe bescheiden die ook maar is) of interesse is voor het bericht willen we onze bezoekers hiervoor de gelegenheid geven.
  Je wilt niet weten hoeveel duizenden bezoekers dit topic volgen.
  De redactie volgt de reacties op de voet. Er zijn al verschillende berichten verwijderd en 2 personen geband. We verwachten dan ook geen escalatie.
  TIP: sla het topic systematisch over.
  Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 20. Aaaah! Nu ook al het onderwerp Stulen op de algemene Log???
  Ik snap wel dat het, zolang er reacties komen, misschien nieuwswaarde heeft. Maar ik vind het allang niet meer interessant, dus ik probeer idd het topic systematisch over te slaan. Ik dacht dat ik er hier veilig voor was 🙂
  ==========
  Slimme meid 😉


  ⚠️ Meld

 21. @Rinze….. bedankt! Ik was nog niet gaan slapen, maar nu er weer een nieuwe hotspot is, komt er van slapen niet veel!!!!
  En ik heb geen idee wat het is! Dus ik stap direct maar op m’n fietsje om te gaan zoeken 😉
  Of zal ik toch maar wachten tot het licht is?


  ⚠️ Meld

 22. Hehe,.. ja ik wist wel dat je nog wakker was,… maruh nee,. in het donker zoeken maakt het niet eenvoudiger.. dus beter blijf je binnen. Ik ga een biertje uit de kelder toveren: Kan ik jou, Marleen, Gretha en de webmeesters ook een virtueel drankje aanbieden?
  =========
  1 baco a.u.b. 😉


  ⚠️ Meld

 23. Nee, ’s morgens heb ik daar ook niet zo’n trek in. Maar als ik straks de Hotspot geraden heb, een biertje graag. ;D
  Lekker!
  Ik ga nu op pad, ik neem aan dat ik in de binnenstad moet zijn???


  ⚠️ Meld

 24. Zullen we eerst maar nu even een bakkie koffie doen?: Vers gezet!

  Nee, ik vertel nog niet of je warm of kouder wordt.. Wel ga ik een eerste (zeer kleine) tip geven. (zie de hotspot)


  ⚠️ Meld

 25. Beste admin,
  Ik ben altijd zo benieuwd waar de Willekeurige Foto vandaan komt, maar als ik erop klik, dan kom ik op de Index nieuwsoverzicht, terwijl ik dan verwacht op het desbetreffende nieuwsitem te komen. Of doe ik iets verkeerd?


  ⚠️ Meld

 26. Merije, je doet niets verkeerd. Het zou inderdaad normaal en leuk zijn als je bij het betreffende artikel uit zou komen. Dit is helaas (nog) niet mogelijk.
  De foto’s worden automatisch gegenereerd uit ons archief.

  Iets anders: einde deze week richting de 30 graden celcius !!!


  ⚠️ Meld

 27. Bedankt Rinze voor je interessante link op “hotspot special”. Deze authentieke zwart/wit-video lijkt me erg interessant. Maar op het moment ontbreekt het me even aan de bijna 1,5 uur kijktijd. Zal de link bewaren en probeer hem snel te kijken.


  ⚠️ Meld

 28. @Merije: in de toekomest ga ik dit wel in de site zetten, wanner m’n vrije tijd dit toelaat en ik zeker weet dat het niet te belastend is, omdat er nogal wat foto’s op staan.

  Even wat anders: iemand nog zin in een virtuele Hertog Jan? Heb er nog 2 extra en dan is de krat leeg! 😉 ;D


  ⚠️ Meld

 29. @Hans, bedankt alvast. Ben benieuwd.
  Gezellig trouwens, op deze log. Ik zie zo’n virtuele bbq wel zitten, dan neem ik virtuele hamburgers mee, en maak m’n beroemde virtuele pastasalade… ;D


  ⚠️ Meld

 30. Goeie cappuccino in Zwolle

  N.a.v. de Hotspot, waar drink je de lekkerste cappuccino in Zwolle of directe omgeving?
  Ik vind de cappuccino van de Agnietenberg wel lekker eneen goeie bak vol.
  De Beurs ook wel lekker maar weer zo weinig, maar je krijgt er wel een klein glaasje met slagroom en alcohol bij
  Uitspanning het Engelse Werk, niet mijn smaak
  Comedor, ook wel lekker


  ⚠️ Meld

 31. @Henk:
  Thuis…
  halfvolle melk met DE-melkopschuimer opkloppen en in de magnetron zetten (paar seconden) en dan (in mijn geval senseo)koffie in een beker met suiker gieten en dan melk erop en genieten!
  Zusje van me gebruikt er geen suiker in, maar honing. Ook lekker. 😉


  ⚠️ Meld

 32. En dan nu wachten op de vituele uitnodiging (bij Marrianne thuis, klinkt erg lekker)

  Of de bbq van Weblog Zwolle…lijkt mij erg gezellig…..

  BV als de Weblog 4 jaar bestaat ofzo???


  ⚠️ Meld

 33. Aangezien ik hier al vaker bruikbare tips heb gehad mbt fotolocaties in Zwolle, nog maar eens een vraag:
  Weet iemand in Zwolle (e.o.) een gebouw wat voor een groot deel uit spiegelend glas bestaat? Voorwaarde is wel dat redelijk dicht voor het glas langs te rijden valt.


  ⚠️ Meld

 34. @Wilbert,

  Voor zover ik heb gezien heb je wel vaker gevraagd naar tips, maar heb je nooit terug gemeld met welke tips je wel / niet iets hebt kunnen doen.

  Misschien is dat wel beter om ook een feedback te geven.

  Trouwens hoeveel glas verwacht je?


  ⚠️ Meld

 35. @Leo R.:
  Volgens mij hebben we de vorige keer van Wilbert de foto’s zelfs op dit weblog mogen bekijken… Metallic grijze auto op een terrein (sorry Wilbert, ben vrouw h?? dus type en merk gaat er bij mij niet uit komen 😉 ).
  @Wilbert:
  Showrooms met auto’s erin komen zeker niet in aanmerking? :p
  Als ik een anderssoortig gebouw met voornamelijk glas weet, dan hoor je het.


  ⚠️ Meld

 36. Leo R. heeft mijns inziens wel een beetje gelijk.
  Na die getoonde foto’s heeft Wilbert ook nog verzocht om locatie’s en daar tips over gekregen.
  Ook van mij (IJsselcentrale/Electrabel).
  Feedback zou inderdaad wel prettig zijn om te krijgen. 😉

  Anders stuur ik een factuur voor advisering!
  ;D 😀 😉


  ⚠️ Meld

 37. @Wilbert:
  Misschien een mogelijkheid is deze in Wezep

  Je ziet 2 boogvormige stukjes weg. De onderste die half rond is bedoel ik niet maar die iets daarboven; ongeveer 1/3e cirkel. Rechtsboven van die boog zit het buurthuis, deze volgt de ronding van het pad. Die gevel is van glasplaten gemaakt.

  Ik geloof niet dat je daar met de auto MAG komen (fietspad) maar afhankelijk van je bereidheid om wat regels iets ruimer te interpreteren zou dat mogelijk wat zijn. Het zit dwars op de Zuiderzeestraatweg
  Dit is het buurthuis


  ⚠️ Meld

 38. @Leo R. en DeEchte:
  Sorry dat ik vorige keer niet weer terug ben gekomen op de tips. (De eerste keer trouwens wel). Uiteindelijk hebben we de foto’s op het vervallen terrein van Shell, langs het Zwolle-IJsselkanaal en in de parkeergarage van de diezerpoort gemaakt.
  De centrale was niet zo makkelijk toegankelijk ’s avonds. Ik houd hem wel in gedachten voor een evt. andere shoot.

  Hier wat plaatjes van die keer:


  ⚠️ Meld

 39. Rijdend zal daar niet zo best gaan gok ik.
  Redenen:
  Smal pad welke op enige afstand zit (de auto kan je echter wel vlak voor de wand krijgen)
  De spiegels zijn vlak waarbij er dus flink wat als gevel gebruikt zijn maar het spiegelbeeld is dus niet continu; telkens bij de overgang van spiegel naar spiegel zou je beeld dan haperen.

  Ik dacht dat je een ander doel voor ogen had: auto en spiegelbeeld in ?©?©n keer fotograferen waarbij je dus 2 kanten van de auto kan bekijken.

  Stilstaand zou je mogelijk wel wat kunnen op die locatie maar rijdend denk ik niet.


  ⚠️ Meld

 40. @WFvN: dat gaat hem idd niet worden. Ws. wordt het toch een creatieve uitspatting in Hanzeland. Niet hele grote glazen wanden, maar wel genoeg spiegeling om het idee (deels) uit te voeren.


  ⚠️ Meld

 41. @Wilbert, in Budapest staat de locatie die jij zoekt. Het Hilton, een groot spiegelgebouw tegenover een oude ruine. Maar ik weet niet of je die reiskosten kunt declareren. En ik weet ook niet of dat er nog net zo uitziet als 20 jaar geleden…..  ⚠️ Meld

 42. Brand in de Bekenbuurt 3 brandweerauto’s, 1 ambulance.
  Wat er precies aan de hand is weet ik niet.
  =========
  Kleine brand. Een gewonde door onduidelijke oorzaak en een kat dat gered is.


  ⚠️ Meld

 43. Volledig offtopic en het heeft ook niets met Zwolle te maken, maar het voelt goed om na al die jaren gelijk te krijgen.

  [qoute]Riis won Tour 1996 op doping

  Gepubliceerd op vrijdag 25 mei 2007

  Bjarne Riis heeft een einde gemaakt aan de twijfels en bekend dat hij de Ronde van Frankrijk in 1996 op doping heeft gewonnen. De Deense ploegleider van CSC heeft het gebruik van epo opgebiecht tijdens een persbijeenkomst in het Deense Lyngby.
  Riis is het volgende kopstuk van de voormalige Duitse wielerformatie Telekom die dopegebruik bekent. Hij is de eerste Tour-winnaar die dat doet.
  [/quote]

  Hoe kan je nou uit het niets opkomen, een tour winnen en vervolgens geen deuk meer in een pakje boter rijden?  ⚠️ Meld

 44. Het zat er natuurlijk al wel een tijdje aan te komen.

  Ik wil trouwens niet zeggen dat Riis verder geen deuk in een pakje boter heeft gereden. Hij was alleen geen ritten- of klassementenwinnaar. Hij reed echt niet onverdienstelijk tegen een berg op. (En ja, dat deed ie dan mbv EPO, maar goed, dat deden ze allemaal)


  ⚠️ Meld

 45. Ik zag op de verkeersinformatiedienst dat er een ongeval met een vrachtwagen was bij afslag Zwolle-Zuid. Ik meteen gaan kijken, maar het leek me eerder een vrachtwagen met behoorlijke pech, Leerentveld kwam er wel bij met slepers, maar ik zag geen sporen van een ongeval. omdat het nogal laat was (weinig licht), is de foto niet veel geworden;


  ⚠️ Meld

 46. Komen net terug van het winkelcentrum Zwolle Zuid.
  Laat de politie daar maar snel gaan controleren op foutparkeerders, dit is een goudmijntje.
  Wat een chaos!!!!!


  ⚠️ Meld

 47. Vraagje, er is ieder jaar rond deze tijd een voetbal tournooi bij svzwolle.
  En ook op hun eigen site geven ze dit aan.
  Maar het is er muisstil?????
  Iemand die weet wat er aan de hand is? 😮


  ⚠️ Meld

 48. Het valt me op dat er bij het nieuwsoverzicht niets vermeld is over parkpret in park Eekhout. En dat terwijl dit toch in de agenda van de weblog staat… Jammer, het was er erg gezellig!
  ============

  Geen van de fotografen had de mogelijkheid om daar naar toe te gaan helaas…
  Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 49. NB. ik ben een andere Marieke dan de marieke die op 26-5 gepost heeft. Zag net dat er iemand onder deze naam wat geplaatst heeft.

  Ik plaats al jaren onder deze naam!  ⚠️ Meld

 50. Nieuws:
  hmmmmmm waar kan ik solliciteren?!:

  Als tegenhanger van Sjek de Vries (spreekbuis van JeePee):
  Bos heeft vaste campagneleider nodig
  PvdA-leider Wouter Bos had beter gescoord in de campagne als hij ?©?©n krachtige vertrouwenspersoon naast zich had. Tussen zo’n politiek leider en een strateeg moet dan wel chemie en een strijdlust zitten.

  Dat zijn enkele elementen die de PvdA heeft opgestoken van de opmerkingen die CDA-campagnestrateeg Jack de Vries heeft gemaakt tegenover de commissie-Vreeman. Dat zei Ruud Vreeman bij de presentatie van de evaluatie van de mislukte PvdA-campagne. De Vries wordt in politiek Den Haag als de schaduw van premier Jan Peter Balkenende gezien.

  Wel een beetje sneu voor Wouter’s maat nu, die ik sprak in Zwollywood!!!
  Was een vriendelijk kereltje van mijn leeftijd. Je zag em eauk op de Wouter-tapes.  ⚠️ Meld

 51. Vanaf het begin van deze weblog reageer ik al.
  Nu komt er een ander onder dezelfde naam en wordt mijn bericht verwijderd, ik vind dit niet prettig.
  Zo wil ik niet geholpen worden.
  Jullie kunnen toch zien wie wie is?


  ⚠️ Meld

 52. Het is al eens eerder ter sprake gekomen: echte loginnamen.
  Toen is meen ik naar voren gebracht door de webmasters om WeblogZwolle laagdrempelig te houden. Eerst registreren is natuurlijk een drempel

  Maar zou het niet mogelijk zijn om mensen zelf te laten kiezen? Dus wel of niet registreren? Besluit je te registreren dat je gekozen nickname dan niet meer door anderen gebruikt kan worden? Wil je niet registreren, dat je dan gewoon in wezen elke nick kan kiezen zolang die nog maar niet geregistreerd is?


  ⚠️ Meld

 53. Je hebt gelijk Marieke, kan ik mij voorstellen, net of een ander met jou naam en reactie’s ervandoor gaat en een mening geeft die mogelijk helemaal niet de jouwe is.
  Kortom, ik denk dat het idee van WFvN helemaal zo slecht nog niet is, moet alleen binnen het script van Joomla wel te bouwen of creeeren zijn.
  Groeten Marleen


  ⚠️ Meld

 54. Tja Marieke, dat krijg je toch met een naam die vaker voorkomt. Je hebt natuurlijk niet het alleenrecht op de naam Marieke in dit geval. Volgens mij zitten ene Joop, Dick enzo met hetzelfde probleem. Maar Marieke de eerste is een stuk duidelijker! En ik blijf gewoon Merije, volgens mij is daar geen tweede van in Zwolle ;D


  ⚠️ Meld

 55. Goed, da’s natuurlijk flauw.

  Maar het is best lastig dat er dubbele nicknames gebruikt kunnen worden. Nu is het onschuldig maar het geval van Marieke is al minder prettig maar onaangenaam wordt het echt als de gemoederen hoog oplopen. Het zou best mooi zijn als je een nick kan ‘claimen’ door registratie.


  ⚠️ Meld

 56. Ah, was jij het, WFvN. Ik ben het trouwens met je eens. Ik vind het soms ook best verwarrend als er reacties zijn met dezelfde naam. Vaak zie je aan de stijl wel dat het verschillende mensen moeten zijn. Maar als er misbruik van wordt gemaakt, hebben de weblogmedewerkers het hopelijk snel in de gaten, toch?


  ⚠️ Meld

Reageer