Sepp van den Berg verlaat PEC Zwolle voor Liverpool - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Sepp van den Berg verlaat PEC Zwolle voor Liverpool

Zwolle – Eerder deze week verscheen Sepp van den Berg niet meer op de training van PEC Zwolle. Volgens de geruchten zou hij met Liverpool in gesprek zijn over een transfer.

Donderdag kwam de bevestiging, de 17 jarige centrale verdediger heeft de overstap naar de Engelse Champions League-winnaar gemaakt. Hoeveel geld Liverpool voor het talent heeft betaald is niet duidelijk. Eerder werd een tranfersom van tussen de € 1.500.000 en € 2.000.000 genoemd.

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle: ,,Sepp is een groot talent en natuurlijk is het jammer dat hij PEC Zwolle verlaat. De club is echter trots dat een speler uit onze eigen voetbalacademie deze prachtige stap gaat zetten. De afgelopen jaren heeft de club veel geld in de eigen jeugd gestoken en zoals nu valt te concluderen is dat het meer dan waard geweest.

De transfer van Sepp, maar ook de recente overgang van Kingsley naar 1. FC Köln, toont de waarde van onze voetbalacademie eens te meer aan en geeft de grote ontwikkeling die daar gemaakt is goed weer. Namens iedereen actief bij PEC Zwolle wil ik Sepp en zijn familie veel succes wensen in dit mooie Engelse avontuur!”

Artikel delen: