Informatiebijeenkomst Deelauto in Assendorp - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Informatiebijeenkomst Deelauto in Assendorp

Zwolle – In de afgelopen jaren zijn er met betrokken inwoners en ondernemers in Assendorp al veel gesprekken geweest over duurzame en slimme mobiliteit.

Uit de uitkomsten van deze gesprekken is gebleken dat veranderingen op het gebied van mobiliteit wenselijk zijn om de leefomgeving in Assendorp verder te verbeteren. De mensen van de “50 Tinten Groen Assendorp” nodigen jou uit om mee te denken en te doen.

In 2019 zullen ze samen veel maatregelen nemen die de straten van Assendorp meer leefbaar maken. Deelauto-gebruik zal gestimuleerd worden. Er zijn deelauto’s van Testrijders Zwolle en van Greenwheels in de wijk en tientallen auto’s van particulieren uit Assendorp staan al op deelplatforms als Snappcar en MyWheels.

Samen komen de deelnemers van “50 Tinten Groen Assendorp” tot de juiste aanpak. Bij dezen nodigen zij jou dan ook uit om mee te denken en -te doen. Op 8 juli is er in De Enk om 19:30 uur een bijeenkomst over dit onderwerp. Opgeven kan via: www.mobiliteitassendorp.nl of – voor als je geen toegang hebt tot internet – via tel. 06-14801303 (Mobiliteitsmakelaar Arjan Broer).

Artikel delen: