Schietincident Klooienberglaan in Opsporing Verzocht - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Schietincident Klooienberglaan in Opsporing Verzocht

Zwolle – Het programma Opsporing Verzocht op NPO 1 zal dinsdagavond aandacht besteden aan het schietincident aan de Klooienberglaan. In de uitzending, die om 20:30 uur begint, zal de politie een oproep doen voor getuigen.

De politie deed al eerder een oproep voor getuigen via internet. Nu volgt dus een oproep op nationale televisie.

Bent u getuige geweest van de schietpartij in de Klooienberglaan? Of weet u iets van de (uitgebrande) Renault Clio, aangetroffen aan het Harculosepad?

In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 oktober wordt om ongeveer 02:15 uur een man in een auto beschoten. Hij raakt gewond aan zijn schouder. Op het Harculosepad (bij de IJsselcentraleweg) in Zwolle-Zuid treft de politie op diezelfde zaterdag in de ochtend een uitgebrande auto aan, een (donker)rode Renault Clio. De politie vermoedt dat deze auto iets te maken heeft met het schietincident.

Wie heeft informatie waar of bij wie de donkerrode Renault Clio is geweest, in de periode van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 oktober?

Wie is er in de nacht van 25 op 26 oktober tussen 02:00 uur en 06:00 uur langs het Harculosepad in Zwolle gekomen en heeft de (al dan niet uitgebrande) Renault Clio wel of niet zien staan?

Heeft u iets gezien of beschikt u over camerabeelden of andere informatie die mogelijk bij het onderzoek van deze zaak kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie via 0800-6070. U kunt ook anoniem uw info doorgeven via 0800-7000. Of gebruik hiervoor het tipformulier. (Zaaknummer 2019477099)

Artikel delen: