Overval op Chinees restaurant Minoyu in Opsporing Verzocht - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

Overval op Chinees restaurant Minoyu in Opsporing Verzocht

Zwolle – Dinsdag 6 oktober besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan de overval op Chinees restaurant Minoyu. De overval vond plaats op zaterdag 8 augustus.

Er worden in Opsporing Verzocht meer details over deze zaak bekendgemaakt. Het programma begint om 20.30 uur op NPO1 en wordt woensdag om 14.10 uur herhaald op NPO2.

Op zaterdag 8 augustus overviel een man iets voor 18.00 uur een restaurant aan de Belvedèrelaan in Zwolle. Hij was gemaskerd, bedreigde het personeel met een mes en eiste geld. Medewerkers van het restaurant verweerden zich en de overvaller vluchtte zonder buit het restaurant uit over de Belvedèrelaan in de richting van het Twistvlietpad en de Winterdijkstraat. De politie startte direct een onderzoek, maar kon de man niet meer vinden.

De politie vraagt wie de man zaterdag 8 augustus tussen 17.45 en 18.00 uur in de omgeving van de Belvedèrelaan / Twistvlietpad / Winterdijkstraat heeft gezien. En wie weet waar hij heen is gevlucht? Wie herkent de donkere schoenen van Nike en heeft op basis van het signalement een vermoeden wie deze man is?

Signalement van de de overvaller: Vermoedelijk een jonge man, met een lichte huidskleur. Hij droeg een zwarte, gewatteerde jas. Over zijn hoofd had hij een capuchon met daaronder een bivakmuts. Hij droeg een zwarte joggingbroek en donkere schoenen van Nike.

Artikel delen: